woensdag 13 april 2011

tanka (9)

glasmuseum
ik hou mijn adem in
en mijn voetstap -
langzaam word ook ik
doorzichtig en breekbaar

4 opmerkingen:

Arnold Vermeeren zei

Dag Ria,
Mooi die overgang van breekbaar, doorzichtig glas, naar het voelen dat je jezelf als breekbaar en doorzichtig gaat gedragen. Ter overweging: Ik had zelf de neiging om het woordje 'in' achter voetstap te zetten. Ik snap denk ik waarom je dat niet gedaan hebt. Misschien een gedachtestreepje na voetstap? Moeilijk uit te leggen waarom ik dat zo voel. Groetjes, Arnold

Ria zei

Bedankt voor je suggestie; een streepje is beter! "In" na voetstap, daar had ik zelf ook even aan gedacht, maar eerst was er dat ademloze (óók van bewondering) en daarna het nauwelijks durven bewegen.
groetjes, Ria

Nettie Boogaard zei

Beste Ria,
mooie haiku...
Ik heb jouw e-mail adres niet meer, daarom maar langs deze weg. Vrijdag 15 april 2011 is mijn eerste verhaal èn kinderboek 'Ainima van Arcta op zoek naar haar speciale talent' uitgekomen bij Boekscout. Het is een fantasy voor kinderen van 8 tot 80 jaar. Zie www.lichtbewustzijn.come2me.nl. Daarop staat ook een foto van mij; dan weet je weer wie ik ben! Ik hoop dat je het boek in huis haalt. Bedankt! Misschien een idee om jouw haiku's eens uit te geven?! Ik vind ze goed genoeg en bezoek dan ook regelmatig jouw blog.
Groetjes,
Nettie Boogaard.

Ria zei

Bedankt voor je reactie, Nettie! Gefeliciteerd met je nieuwe boek en veel succes!
groetjes, Ria